Direktør ved Kraftmuseet, Knut Markhus, fortel at Odda kommune har jobba målretta for å gjera Lindehuset på Smelteverkstomta til eit regionalt kulturhus. I samtale med programsekretær JK Flattun seier han at museet har kome med eit forslag til kommunen om å overta prosjektet.

– Odda kommune har fått ein heil del midler til Lindehuset, frå Fylkeskommunen og andre, men prosjektet har stagnert og ein veit ikkje heilt kva ein vil. Vårt forslag er at me grip fatt i dei planane som fanst, omarbeida dei litt og få det som ein eigentleg ville, til å skje.

På lenka under kan du høyra at det er gode vilkår for å få prosjektet realisert.


Lars Ove Seljestad på scenen i Lindehuset:


Blueslaget lokst utøve klargjer Lindehuset til symposium.
Forsidebilete: Frå Lindehuset
Alle bilete: Tone Mannsåker

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.