I ettermidddag (21.august) er næringsminister Torbjørn Røe Isaksen på besøk i hjå Boliden og Tizir i Odda. Programsekretær JK Flattun intervjua ministeren i føremiddag. Høyr intervjuet her

Ministeren seier mellom anna at noko av føremålet med dette besøket, er å visa at norsk industri har framtida føre seg. – Det er ikkje slik som somme forstå-seg-påarar hevdar, at industrien er på veg inn i solnedgangen.  Eg vil visa fram ei utruleg viktig næring for Noreg,  den eksportretta, kaftkrevjande industrien, som skaper store verdiar og som er den grønaste produksjonen ein finn i verda.

Ministeren seier og at mange ser ut til å ha gløymt at den kraftkrevjande industrien har vore med på å bygga opp det moderne Noreg og ser for seg at dette er næring me må kvitta oss med. – Eg kunne ikkje vore meir ueing. Dette er næring me må satsa på, seier Røe Isaksen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.