Meny Lukk

Om sider og litt til

Joar Førde som driv Mekk Hardanger kan fortelja om stor interesse for den nye verksemda si, Ciderkompaniet som han eig saman med Sigbjørn Huus. I samtale med programsekretær JK Flattun understrekar han at han også har produkt til ølbrygging. – Så det er ikkje berre sider, sjølv om sider er svært populært for tida.

Han fortel at dei får mailar frå heile landet med spørsmål om korleis ein lagar sider. – Folk har gjerne eit epletre i hagen der epla har ramla ned og råtna,  men i år har dei plukka, pressa og skal setja sider.

Høyr intervjuet der Førde fortel om overtakinga av Ciderkompaniet, brygging og ikkje minst om hardingane sine ferdigheiter innan bryggekunsten.

På biletet: Joar Førde. Fotograf: Tone Mannsåker

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: