Fredag 09.november snakkar programsekretær JK Flattun mellom anna med Siri Jordal som er ansvarleg for SINDARK, Kraftmuseet sitt arkiv på Smelteverkstomta. Ho fortel om Boliden sitt arkiv som Kraftmuseet nyss har fått midler frå fylkeskommunen til å ta vare på.

Flattun snakkar og med leiaren i Blueslaget lokst utøve, Stein Egil Legård, som fortel om konserten i kveld, der Chris Thompson og Mads Eriksen står på scenen. Legård fortel og om 25 – årsjubileet i desember.

I reprise høyrer me og intervju med Thord Paulsen frå Vinterveiens helter.

Sendinga startar klokka 10:02 med reprise klokka 16:02.
Du kan og høyra det på lenkene under

Klokka 13:02 høyrer du Coyntryskredet med Svein Hop og klokka 18:02 kjem Harald og Franks Country og Bluegrass Jamboree.

Programma høyrer du på FM – bandet og nettradio.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.