Byting er eit countryband frå Bø i Telemark som  eigentlig berre skulle framføra låten «Høvdingen» om kameraten Jon Elling Buen Garnås som omkom i en bilulukke. Etter kvert fekk dei også andre songar på repertoaret. Dei har nå gitt ut flerie album og ein singel. Fredag 19. oktober spelar dei på Iris Scene
Blueslaget lokst utøve fortel på nettsidene sine at

alle låtane handlar om livets realitetar på godt og vondt.
All musikk og tekst er sjølvlaga, basera på ekta, sjølvopplevde eller gjenfortalde historier, og blir sunge på klingande bøheringdialekt, akkompagnert av kraftig el-gitar og urnorsk hardingfele – noko som i seg sjølv er ein sjeldan kombinasjon og slik set eit heilt eige stempel på musikken.
Byting består av:
Thomas Hellekås (vokal/gitar)
Per Anders Buen Garnås (hardingfele)
Svein Eivind Mo Haugan (gitar)

Les meir på Byting

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.