Hordaland fylkeskommune får kvart år mange førespurnader om økonomisk stønad til ulike føremål som ikkje fell innanfor etablerte tilskotsordningar. No blir dette organisert i ei offisiell årleg tilskotsordning med søknadsfrist 1. juni

frivillige
Frivillige, bilete: Tone Mannsåker

Fylkesutvalet har sett av 1,5 millionar kroner til søknader som kjem innan 1. juni. Søknadene vert lagt fram til politisk behandling i tilknyting til budsjettet til hausten og utbetalt over nyår, ifylgje nettsidene til Hordaland fylkeskommune.

Fylkeskommunen har i alle år gjeve tilskot til ymse lag og organisasjonar som ikkje naturleg høyrer inn under dei etablerte tilskotsordningane. Fylkesutvalet har vedteke retningslinjer med klare kriterium for tildeling av slike tilskot, gjennom den nye søknadsordninga.

Fylgjande kriterium gjeld:

Desse krava blir stilt til søknaden:

Desse kan søka:

Alle mottakarar av tilskot frå fylkeskommunen i 2018 er varsla om vedtaket.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.